Ett litet smakprov

Tänkte lägga in en bild på blusen jag köpte i Göteborg. Den är från butiken chelsea. Jag älskar kläderna därifrån! Ska nog ha på mig den på nyårsafton, så ska ta bättre bilder när jag har den på mig. Och mobilhållaren fick jag av mami för några dagar sedan. 
 
Nu ska jag titta på eva och adam, var väldigt längesen jag såg dom filmerna! Så ni får ha en bra kväll.

This life is pretty amazing


Har haft en bra helg!

I fredags blev det shopping i Göteborg med Casper. Fick med mig underkläder och en svart blus hem. Senare på kvällen åt jag, Casper, Josefine och Johan på Alfreds. Det var jättemysigt! 
I lördags var vi på kalas hos Caspers farfar. Fikade lite och hade det trevligt. På kvällen hade jag och Casper huset för oss själva, då lagade vi mat och kollade på film.

Och idag är det söndag, ska åka hem vid 3. Då ska jag städa och springa lite på rullbandet. Hoppas att ni har haft en bra helg allihopa!

Torsdag 27 december

Godmorgon! Blev en ganska tidig uppstigning för mig imorses. Om en stund kommer några från släkten hit, då ska vi byta lite julklappar och fika. Igår var jag och casper i skövde. Jag fick välja ut min julklapp, så då valde jag en parfym som luktar jättegott! Tack igen hjärtat!
 
Senare i eftermiddag ska jag, mamma och julia åka och kolla på lite skor. Får se om jag lyckas komma hem med ett par. Sen ska jag inviga min nya hårinpacking och duschtvål. Sen hoppas jag att casper kommer hit till mig senare i eftermiddag. Men nu ska jag dra mig, bloggar lite senare då jag har mer tid.

24 december


23 december

Hej på er!
Imorses vaknade jag upp brevid min prins, vi bytte lite julklappar och spelade fia med knuff innan han åkte hem. I eftermiddag har jag städat, fått besök av min kusin och sprungit på rullbandet lite. Om en stund ska vi äta ost och kex. Och senare ikväll blir det uppesittarkväll med familjen och julgodis.
Underbaraste zingo får bjuda på bilden


LOV!

Äntligen är det efterlängtade jullovet här. Alla julklappar är köpta och inslagna så behöver inte tänka på det. Så nu är det bara julafton jag väntar på. Ikväll ska jag inte göra så mycket, det är bara jag, mamma och signe hemma. Blir väl lite tvtittande kan jag tro. Ha det bra!

HELG

Igår då nästan alla var ute och festade var jag och casper hemma. Vi tittade på film på min bärbara data hela kvällen. Idag vaknade vi vid 9, gick upp, käkade och fixade oss. Sen skulle vi dra till göteborg, tågen krånglade lite som vanligt nu när det är så mycket snö ute men tillsist kom vi fram. Det var bara casper som shoppade, jag hittade ingenting som vanligt. Ha en fin lördagskväll!

I hope you always find a reason to smile

Hej. Hur är det med er? Med mig är det bättre, tog mig till skolan idag. Fast känner fortfarande att jag är lite smått förkyld. Idag har jag inte gjort något speciellt. När jag kom hem från skolan satte jag mig i köket och skrev lite på svenskainlämningen. Och nu sitter jag här vid tvn med mamma och josefine. Om en stund ska jag gå upp och lägga mig i sängen och titta på ett avsnitt av gossip girl. Kram på er!
 

Inspiration


En sjuk Johanna

Blev hemma från skolan idag pågrund av att jag inte alls mådde bra. Och får se om jag går imorgon, beror på om jag mår bättre eller inte. Annars idag har jag bara legat i soffan och tittat på tv, har även spelat lite spel på mammas iPad. Vid 3-tiden knackade det på dörren och det var casper som var här och lämnade en chokladask till mig. Åh vad glad jag blev, kunde inte få en bättre överraskning en sån här dag. 
 
Mamma var iväg förut och köpte en fridatidning som jag alltid läste för några år sedan. Så det ska jag sysselsätta mig med ikväll. Hoppas att ni har haft en bra dag!

Så länge du är lycklig, är jag det

I fredagskväll kom casper hit för att sova över. Vi tittade på film och hade det mysigt som alltid. Lördagen bestod av födelsedagsfirande för amanda. Det var en kul kväll med fina vänner. Och nu efter allt detta har jag åkt på en förkyldning plus lite feber. Har mått dåligt hela förmiddagen och mår likadant nu. Hoppas att ni har haft en bra helg. Och här får ni 3 bilder från min helg. Kram på er!

Ett halvt år

Igår firade jag och casper 6 månader tillsammans. Älskar honom mer och mer för varje dag som går!

Ullared

Är nu hemkommen från en bra dag i ullared. Uppstigningen var hemsk imorses må jag säga, att behöva gå upp klockan 5 är inte kul. Men försökte att sova lite på bussen. När vi var där gick vi på en kort föreläsning, det var faktiskt väldigt intressant. Sen efter det fick vi shoppa! Först och främst köpte jag julklappar till nära och kära, sen plockade jag på mig lite saker som jag kände att jag ville ha. Har lagt upp ett litet collage med det jag köpt (allt är inte med). Nu ska jag ta en varm dusch med hårinpackning och slå in julklappar!

Meningslösa måndag

Hej. Skoldagen har gått jättesegt idag, och nu har jag åkt på en liten förkyldning känner jag. Så nu får jag ha på mig varma kläder och dricka lite varma drycker så ska det nog bli bättre. Förövrigt när jag kom hem gjorde jag ordning lite mat, sen ställde jag mig och gjorde lite chokladbollar med mamma. 
 
Imorgon ska jag åka till casper och sova, för på onsdagmorgon klockan 6 ska vi åka till Ullared vi 1:or och 3:or från Handelsprogrammet. Då blir det julklappshandling, men jag kommer ju även köpa saker till mig själv. Ni kommer att få ett inlägg med vad jag köpt på torsdag då! KRAM

RSS 2.0