Friday and I'm in love

Oj, inte mycket uppdatering här ser jag. Denna veckan har jag lagt ner min tid på att plugga, plugga och plugga. Hade matteprov idag, gick inte så bra men får hoppas att jag plockar nått poäng iallafall. Gick sista skoldagen idag, för på måndag har jag praktik i två veckor, vilket känns sjukt skönt att få slippa skolan.
 
Annars idag är det ju fredag, om en stund ska jag ta bussen hem till casper och gosa. Morgondagens planer är redan spikade, jag, casper, josefine och hennes kille ska åka till skövdebadet för lite plask och lek.

Mys med familjen

Har varit en väldigt jobbig dag idag. Så därför har jag försökt tänka på lite annat. Blev matlagning här hemma förut med min älskade mamma och storasyster. Blev givetvis tacos! Jag är glad över att jag har så fina vänner, familj och en underbar pojkvän.

Skolan är igång igen!

Mitt lov har varit bra! Har varit mycket med casper, träffat mina vänner och varit på födelsedagsfest hos gabbi! Uppdaterar senare, slänger in några bilder jag knäppte på lovet sålänge. 

Hemmakväll

Var ju som sagt i skövde idag. Köpte present och lunchade på spice'n rice. Var hemma redan vid halv 3 igen, då gick jag ut och tog en promenad med musik i hörlurarna. För en stund sen drack jag och mami te och åt knäckebröd och nu har jag bosatt mig i soffan för resten av kvällen. Imorgon ska jag hem till casper för att laga god mat och mysa, det är ju alla hjärtans dag!

Äntligen börjar jag bli frisk

Har spenderat dom senaste dagarna hemma hos casper, vi båda har legat hemma och varit jätteförkylda men nu börjar det att försvinna lite smått. Är nu hemkommen och har precis tränat lite, ska strax hoppa in i duschen. Morgondagens planer är att dra till skövde för att köpa present till gabbi och eventuellt hälsa på mormor. Hoppas att ni har haft en bra dag, kram!

Lördag

Kvällen igår var rolig och bra. Vi satt för det mesta och hade girltalk och käkade chips med dipp. Imorses när jag vaknade kände jag att jag har åkt på en förkyldning, igen. Men det går väl över någon gång. Tänker inte ligga hemma och vara sjuk över lovet iallafall! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl lite hemmamys hos casper. Hoppas att erat lov har börjat bra! 

Nu tar jag lov!

Nu är den sista skoldagen avklarad och nu är det äntligen lov! Ska bli så himla gött rent ut sagt. Och ikväll ska jag ha lite myskväll med några tjejer från klassen. Kommer nog att bli superkul! Efter det ska jag hem till casper och sova. 
 

Söndag 3 februari

Casper kom hit till mig i fredags och åkte hem nu imorses. Vi har inte gjort något speciellt i helgen, bara tagit det lugnt och ätit godsaker. Det är helt underbart det med. Förut var jag ute och gick i någon timme, det var jätteskönt att få komma ut och röra på sig. Nu i eftermiddag ska jag öva på bokredovisningen och efter det blir det troligen lite filmtittande. Och nu är det bara en vecka kvar i skolan, sen äntligen lov!

RSS 2.0