Lördag

Äntligen helg! Jag och mamma tog en tripp till hjo igår eftermiddag. Mamma hade tid hos frisören där med, så medans hon satt där tog jag en promenad i höstvädret. Då bestämde jag mig för att ta en promenad till pappas grav. Det var väldigt längesen jag var där, men det kändes bra att gå dit.
 
Senare ska jag till amanda, var längesen jag umgicks med henne! Så det ska bli kul. xoxo

Studiedag!


Har haft studiedag idag, vilket är så välbehövligt. Jag har tillbringat dagen med casper, vi har för det mesta bara legat i soffan och tagit det lugnt. Vid 5 tiden begav jag mig hem för att träna, har sprungit på bandet och gjort lite övningar. Så nu är jag nyduschad och väldigt seg i kroppen.

Casper slutar sin innebandyträning snart, då kommer han hit så ska vi äta lite kex med ost och vindruvor. Sen startar vi nog en film, så perfekt avslut på denna dag. Imorgon är det äntligen fredag, wiiihooooo!

Tiden går alltför långsamt


Hejsan! Hela helgen har jag varit hemma och umgåtts med familjen, josefine har även varit på besök från lördag till söndag. I söndagskväll kom casper hit för att bli firad i efterskott av oss här hemma. Sen kollade vi på film och han sov över här vilket alltid är underbart! 

Idag har det varit en lång dag, känns som om klockan har stått still hela dagen. Men när jag kom hem gick jag och mamma ut på en långpromenad, säkert i en timme var vi ute i det fina höstvädret. Ha det bra! 

Dagens klädsel


Dålig dag

Idag har det varit en så ovärd dag. Jag tycker allt har varit så tråkigt och meningslöst. Började ju dagen uppe på berget med orientering vilket inte alls levererade. Var kallt och blött, har även blivit ännu mer förkyld. Känner mig så peppad just nu ":)". Kvällen har iallafall varit bra, haft tvmys med mamma, det är det bästa som finns! Ska nu starta en film och gosa ner mig i sängen med kissen. Imorgon har jag fetaste sovmorgonen, lycka.

Min pojke har blivit 18 år

Idag är det ingen vanlig dag för det är caspers födelsedag. Hela 18 år fyller han, grattis älskling! Planerna var att sova hos honom ikväll men blir inte så eftersom han har teorikurs och träning så sent. Men vi ska ses någon annan dag denna veckan så jag kan fira honom!
Har nu varit hemma i några timmar och bara tagit det lugnt, blev klar tidigare med projektarbetet så fick sluta tidigare. Ska hem till frida senare och sova hos henne, äta lite snacks och kolla på film eller nått. Imorgon är det orientering som gäller på berget, är verkligen inte taggad till det.

Liseberg och annat skoj

Tiden går fort när man har roligt som man säger. Denna helgen har nog varit den bästa på länge och ska försöka sammanfatta lite vad jag har gjort. I fredags var jag och några tjejer med på stadsteatern och hjälpte till med UF. Det var faktiskt väldigt roligt, vi fick ju vara med och titta på föreläsningarna och det var väldigt intressant. Efter skolan var jag ju hos frisören. Senare på kvällen var vi hos alicia och firade henne och drog därefter ner till ålle där vi träffade lite folk. Lördag blev det en tidig uppstigning, jag och favvotjejerna åkte till liseberg där vi tillbringade hela dagen med mycket åk, god mat och godis. Sent på kvällen när vi skulle bege oss hemåt följde casper med mig hem och sov, love. 
 
Vaknade dessvärre upp idag med en förkyldning som håller på att bryta ut. Usch så jobbigt men får dricka varma drycker och kura ihop mig i filtar och vila upp mig tills imorgon då skolan är igång igen.

NY HÅRFÄRG

Ja som ni ser på bilden ovanför så har jag gått och blivit ett steg mörkare i håret. Blev så trött på det ljusa och ville ha en liten förändring. Så blev lite mörkbruna slingor och jag är verkligen supernöjd!!

ONSDAG

Hej. Jag mår såååå bra just nu. Har så mycket att se fram emot nu de kommande dagarna! För någon vecka sedan blev jag och några tjejer utvalda till att hjälpa på stadsteatern på fredag när 3orna ska vara där med sina UF-företag. Så det ser jag fram emot. Efter skolan ska jag göra en liten förändring, ni får se då! Födelsedagsfest för alicia och sen utgång senare på kvällen. På lördag åker jag till liseberg med goa vänner. DETTA SER BRA UT!
Myskväll med mami

Nu fungerar allt som det ska

Hej! Nu har jag äntligen fått min laddare till mobilen och internet fungerar som det ska nu, så det är superduper skönt! I helgen har jag ätit god mat på alfreds med casper, hälsat på mormor i hennes stuga, varit i göteborg med casper och dennis (fick då med mig ett par skor hem) och sen har jag även varit ute och tagit långa promenader. Vilket alltid är behövligt! Vi hörs, kram

INGET INTERNET HEMMA

Hejsan! Vårt internet har gått sönder här hemma samt hemtelefonen när vi började att byta taket. Så hela denna veckan har jag varit väldigt rastlös eftersom att man inte haft något att göra hemma när man inte har något internet. Men på måndag ska det fixas igen! 
 
Har redan slutat för dagen men sitter just nu med elin och jennifer på deras lektion eftersom att det inte går någon buss förens kl 1. LITE SURT! I eftermiddag/kväll ska jag hem till casper och då ska vi gå ut och äta på restaurang. Längtar tills jag får träffa min gose

BRA HELG!

Fredagen spenderades hos louise med goaste tjejkompisarna innan vi drog till matfestivalen i skövde. I skövde var det inte så vidare roligt men ändå en väldigt rolig och bra kväll var det! Lördagen låg jag i soffan hela dagen med kissarna, tittade på några filmer och bara tog det lugnt. Senare på eftermiddagen kom casper till mig vilket alltid är underbart, vi lagade mat och myste till film med lite gottigott. Så har min helg sett ut.
 
Nu har jag precis duschat och ska gå ner och stoppa något i magen, sen blir det tvmys med familjen!

RSS 2.0