Mitt i veckan

Hej! Dagarna i skolan har gått väldigt fort hittills, men det är bara för att mitt schema är soft. På eftermiddagarna när jag har kommit hem har jag tagit några korta promenader i det soliga vädret.


Imorgon börjar jag halv 12, så innebär sovmorgon för min del. Efter skolan ska jag försöka ta mig till gymmet en sväng.


Söndag 25 augusti

Hej, hur är det med er? Med mig är det helt okej. Fick finbesök igår av mina goa vänner. Vi lagade tacos tillsammans, kollade på film, spelade spel och skrattade som bara den. Slutade med att det blev sleepover här hemma hos mig. Det var en väldigt rolig och bra kväll. Love
 
Idag är det då söndag och jag har inte gjort något speciellt, förutom att jag har städat lite och även tagit en pw i det soliga vädret. Nu sitter jag i soffan och har laddat upp med mina favoriter, OSTBÅGAR! Ska titta lite på wallander innan jag kryper ner i sängen. Hoppas att ni har haft en bra helg. Puss och kram

En riktig mjukstart

Har haft andra skoldagen idag och har gått in på mitt andra år på gymnasiet. Idag har jag bara haft en lektion så det var skönt. Imorgon börjar jag 8 och slutar för dagen 9.15, så det har blivit en riktig mjukstart denna veckan! Jag och louise åker till göteborg imorgon efter skolan för lite shopping. Får väl hoppas på att jag hittar något i klädväg, är verkligen i behov av nya kläder. 
 
Senare på kvällen kommer casper hit och sover här, då ska vi mysa och kolla på film. Så det ser ut att bli en bra dag imorgon! Ni får ha det bra så hörs vi!

Mysdag i skövde

Har tillbringat dagen tillsammans med casper. Vi åkte till skövde en sväng för mat på spice'n rice, vilket var mysigt. Sen gick vi runt på stan och tittade lite, jag fick med mig smink hem vilket alltid är behövligt. 
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och titta på idol med mamma. Kan inte riktigt förstå att det är skola imorgon.

SUMMER

Om två dagar börjar skolan redan, jag tycker sommarlovet har gått väldigt fort! Men ändå har jag hunnit med en massa saker. Har sommarjobbat, varit i cypern, solat och badat, firat midsommar, grillat, festat, haft filmkvällar, fyllt år och bara haft det bra med mina vänner, pojkvännen och familjen. 

Presenter

Igår var det lite födelsedagsfirande för mig och josefine som nyligen har fyllt år. Och vi firades i josefines nya lägenhet med släkten och pojkvännen. Fick en massa bra saker, så jag är riktigt nöjd. Efter kalasandet åkte jag och casper hem till mig och myste till film. Lägger upp bilder på det jag fick igår. På min födelsedag fick jag även lite köksgrejer, som skålar och bakgrejer. 

17 år idag

Idag är det ingen vanlig dag, inte för mig iallafall. Har idag gått och blivit ett år äldre, 17 år. Jag kan väl inte påstå att 17 är världens roligaste ålder. Men idag är det min dag och den ska jag spendera med familjen och senare i eftermiddag kommer casper hit, då vi ska laga mat, mysa till film och äta lite gottigott!

Gällstad

Var ju i gällstad hela dagen igår med amanda. Fick med mig lite plagg hem, jeans, en vit blus och en bondelid kofta. Är väldigt nöjd med mina köp! Sen när vi hade shoppat klart köpte vi glass och la oss ute på en gräsplätt i solen och softade.
 
Imorgon är det fredag, då kommer josefine och johan hit och hälsar på hela helgen. puss 

Två stycken johanna

Igår tog jag tåget till mormor för att spendera dagen och natten där i hennes mysiga lilla stuga. Spelade kort (as usual) hela kvällen lång, vi satt ute på altanen med tända ljus. Idag var jag tvungen att åka tillbaka hyfsat tidigt eftersom att jag hade klipptid. Testade ett nytt ställe denna gången att klippa mig på, och jag är nöjd med mitt hår. Klippt upp det och tunnat ut det en del, inte ofta jag är nöjd efter jag varit hos frissan.
 
Imorgonbitti ska jag och amanda ta bussen till gällstad för shopping på lager 157. Ska bli kul!

Har haft ett par grymma dagar med sol

Hej! Det har varit fullt upp nästan hela veckan, därför jag inte orkat uppdatera något. Fredagen var jag hemma hos casper och grillade med hans familj och kusiner. Lördagen spenderades dagen på badet med elin, adeline, casper och hans kompis. Tidigt på kvällen var det soffhäng i några timmar, sen tog jag och casper cyklarna och begav oss ner till Alfreds för god mat. Så mysigt var det!! Idag känns det som om dagen har sprungit iväg. Var iallafall i dalum förut med casper och hans föräldrar för sol och bad hela dagen. Nu är det ju bara att försöka njuta lite extra innan skolan startar igen.

RSS 2.0