Min lördagskväll

Ändrade planer för helgen, skulle egentligen varit med casper ikväll men blev en hemmakväll istället. Det är inte helt fel det heller, känner att jag behöver lite ensam tid för mig själv också. Så för att kvällen ska bli så bra som möjligt har jag laddat upp med en skål godis och valt en johan falk som jag ska titta på. Johan Falk är nog den bästa serien som har gjorts tror jag, och jag har nog sett alla filmerna 464537 gånger. Ne inte riktigt så många gånger men känns fan så. Så såhär ser min kväll ut.

Mina två älsklingar

Tänkte bara visa er mina två bikinisar jag har fyndat. Jag köpte ju den aprikosfärgade först men kände redan efter bara några dagar att jag ville ha den militärgröna också. Så tillslut köpte jag den gröna med. Båda sitter perfekt! Så om ni letar efter någon enkel men ändå fin bikini så rekomenderar jag dessa, finns på gina tricot.

Jag vill ha

Här är lite av det jag vill ha nu. Någon utav dom två henri lloyd jackorna ovanför, kan verkligen inte bestämma mig för vilken färg jag ska köpa. Vit är ju super snyggt och passar till allt, men den rosa är verkligen superfin den med. Så om ni har lust kan ni gärna kommentera vilken ni tycker är snyggast. Så får jag se vilken jag köper när jag fått lön och allt. Är i behov av långklänningar nu med, har varit på jakt efter en långklänning ett tag nu men har inte hittat nån som passat riktigt bra. Men den vita finns på vero modas hemsida, så får väl se om jag åker dit någon dag och inhandlar mig en sådan. Sen vill jag inhandla mig ett par svarta snygga boots!

Onsdagsmys

Hej, hur är det med er? Med mig är det bra. Dagen har för det mesta bestått av film. Jag har legat i min goa säng hela dagen och halvsovit, men det har varit för underbart. Ibland älskar jag såna dagar, då man bara kollar film och sover. Imorgon hoppas jag ändå att det blir bättre väder med förhoppningsvis lite sol.
 
Helgen ska jag spendera med min underbara pojkvän. Vi har inte direkt spikat några planer men troligen tar vi det bara lugnt och myser med film och go mat. Ska njuta som fan dessa dagar som är kvar. För på måndag börjar jag att jobba, inte så taggad på det direkt. Men får tänka positivt istället, jobbar två veckor sen sista dagen på jobbet drar jag till cypern i en vecka!! Får hoppas att dom två veckorna kommer gå fort!

Midsommar och annat kul

Hej på er! Har hunnit göra massor av skoj det senaste. Badat på odenbadet med tjejerna, hälsat på mormor, firat midsommar hemma hos amanda med världens underbaraste vänner och ätit den godaste kycklingsalladen. Rätt mycket som har hänt på bara några dagar. Men kul har det varit!
 
Idag har jag hälsat på josefine och johan i borås, fått se deras lägenhet för första gången. Åt även lunchbuffé på en thairestaurang och fick med mig hem en likadan bikini som jag köpt förra veckan fast en militärgrön. Nu sitter jag hemma hos casper och väntar på att han ska komma hem från sin träning, sen får jag pussa på honom hela kvällen. Hoppas att du har haft en bra dag!
 

Outfit

I dessa kläder har jag trallat runt i idag. Det nya linnet testade jag att ha på mig och det är jättefint och slappt. Det är lite mer öppen rygg på detta linnet också vilket är snyggt. Jag funderar på att ha det på midsommarafton med en fin krans på huvudet. 
 
Har för det mesta varit inne hela dagen, har inte riktigt haft någon ork att gå ut. Så för min del har det blivit matlagning och filmtittande. Imorgon säger dom att det ska bli varmt och sol. Får verkligen hoppas på att det stämmer, för då ska jag och tjejerna steka på badet hela dagen med sol, bad och beachvolleyboll. Ser fram emot det om vädret tillåts om jag ska säga så. Förövrigt får ni ha en fin kväll, för det ska iiiinte jag ha. Hejdå

New in

Är nu hemkommen från en heldag i götet med tjejerna. Jag har haft det jättebra med sol och shopping. Fick inte med mig hem så mycket, men har ändå pröjsat lite idag. En bikini som jag är helt kär i, den är aprikosfärgad. SÅ FIN! Sen ett lila/rött linne som jag tänkte ha på mig på midsommarafton! Är väldigt nöjd med mina köp! Nu är jag dock väldigt trött i fötterna så nu ska jag placera mig i soffan resten av kvällen med mamma.

Måndag

Hej! Kom inte upp ur sängen förens 10 imorses, var riktigt skönt att vila ut. Senare under dagen har jag och lillasyster tagit en lång cykelrunda till en bit utanför åsarp. Sen kom casper hit en sväng och vi slappade bara till en film. Nu har jag duschat, rakat benen samt smörjat in dom. Har även lagt i hårinpackning och använt ansiktsmask. Så underbart att pyssla om sig själv ibland. Ska snart måla naglar och äta lite mat!
 
Imorgon blir det en tripp till göteborg med några tjejkompisar. Blir shopping och subway! Får hoppas på att jag får med mig något hem. Jag hoppas att ni har haft en bra dag och även får en bra dag imorgon!

Äntligen det vi alla väntat på, sommarlov!

Äntligen är det sommarlov! Behöver inte tänka på skola eller läxor på ett tag, känns underbart! Inledde lovet på bästa sett, var med mina fina vänner och dansade hela kvällen. Precis så det ska vara. Lördagen spenderades hemma hos pojkvännen med massor av mys och god mat senare på kvällen.
 
I sommar ska jag jobba i två veckor, åka till cypern med casper och hans familj och åka till liseberg. Det är just det som är helt bokat och klart, sen ska jag bara slappa och ha det kul med mina vänner. Det är ju det sommaren är till för! Nu ska jag gosa ner mig i soffan och titta på game of thrones och äta jordgubbar, det är det bästa man kan göra när vädret inte är på topp. KRAM!

Studenten 2013


3 dagar kvar!

Slutade runt 1 idag, så när jag kom hem duschade jag och målade naglarna, sen hela eftermiddagen har jag legat framför soffan och bara slöat. Men det är underbart det med! Det är bara 3 ynka dagar kvar av ettan, det har gått jättefort och jag har haft så roliga och bra stunder med min klass. Så nu är det bara att försöka kämpa sig igenom dessa onödiga dagarna som är kvar. Som imorgon, då börjar jag kvart över 11 med idrott och slutar dagen 12. Rätt ovärt känner man ju. Det positiva är ju att man kommer hem tidigt! Snart ska jag lägga upp bilderna från studenten så att ni ska få se dom!
 

En sammanfattning av mina lediga dagar

Tog bort förra inlägget pågrund av att bilden jag la upp cpa. Men här är det lite bilder som har hänt de senaste dagarna. Har ju som sagt varit ledig sen i måndagseftermiddag, så en hel vecka utan skola var inte helt fel. Tisdagen tillbringades i göteborg med casper, eftersom vi hade 1 år tillsammans. Blev lite fika och shopping, senare på kvällen blev jag bjuden på gondolino. Onsdagen blev det en tidig uppstigning för att kolla på när josefine och alla andra treor tog studenten. Hela förmiddagen på torsdagen låg jag och casper ute i solen och stekte, senare på kvällen blev det födelsedagsfirande för albin och lina vilket var jättekul! Så jag har haft ett par bra dagar det senaste med familj, vänner och pojkvännen!
 
Nu ligger jag här i sängen och ska snart starta en film och gosa med kissen, förut var jag och casper ute och cyklade breskarundan här i åsarp, så är rätt slut nu, haha duktigt johanna! Sen har jag gjort klart alla skolarbeten som ska vara klara men jag har dock en redovisning kvar på onsdag, men den har jag snart betat av den med! Hejdå!

Syster har tagit studenten!

Som rubriken lyder har min älskade storasyster tagit studenten idag. Åh vad jag längtar till då jag slutar trean och ska ta studenten, jag är ju inte lite avis på alla treor just nu! Men förövrigt har det varit en bra dag med sol och mycket studentfirande! Tog mer bilder med systemkameran, men lägger upp bilderna senare eller imorgon! Så håll utkik :)

Här har ni bilderna

Åh jag har äntligen fått min laddare och har fått använda min mobil. Så nu lägger jag upp bilderna från i helgen. Åh vad livet rullar på bra nu! Är förresten ledig imorgon, så ingen skola för mig på en hel vecka! 

Detta händer de kommande dagarna


Bilder från weheartit

Hej! Lägger upp några sommarbilder från weheartit eftersom min mobil är urladdad och laddaren befinner sig just nu hemma hos adeline. Knäppte några bilder i fredags på grillkvällen men lägger upp dom imorgon när jag fått min laddare. Jag har iaf haft en bra helg med mina vänner och pojkvännen. Lördagen spenderades här hemma med casper, vi åt smällt choklad med frukt och myste till film. Ha det bra!

RSS 2.0