Nobody sees, nobody knows


Dagarna springer iväg

Hade friluftsdag igår, och det var en så himla ovärd dag tycker jag. Gick och frös hela tiden. Vi slutade runt 12 så var hemma lite efter 1. Så det var ju gött iallafall! Senare på eftermiddagen kom casper hem till mig, vi åt mellanmål och softade. Idag kommer vi att sluta efter idrotten, vid 12. Hur gött är inte det eller?! Så när jag kommer hem sen ska jag plugga, träna och bara ta det lugnt. Kram!

Fullspäckad helg och nya kläder

I fredags spenderade jag kvällen/natten hos casper, vi åt god mat och myste. På lördagen följde jag med josefine och hennes kille till skövde för lite shopping. Fick med mig två par jeans hem och en vit blus. Senare på kvällen åkte jag till frida där jag skulle sova över, vi gjorde pizza och tittade på film hela kvällen. Tidigt imorses tog jag och frida tåget till göteborg där vi har spenderat hela dagen. Fick däremot inte med mig hem något därifrån, men lite har jag allt fyndat i helgen! Hoppas att ni har haft en bra helg. Nu säger jag godnatt!

Ditt leende gör mina dagar

Gått i skolan, tränat, haft dippmys med josefine, umgåtts med pojkvännen och pluggat. Det har jag gjort dom senaste dagarna. Imorgon är det redan torsdag, helt sick vad veckorna går fort. Längtar till fredag, för då ska jag hem till pojkvännen och mysa. Nu ska jag ta på mig myskläder och gosa lite. Ha det bra!

My weekend

Har inte orkat uppdatera bloggen överhuvudtaget dom senaste dagarna. Eftersom att jag har legat hemma och varit magsjuk. Så har i stort sett legat i min säng hela helgen och inte gjort något annat. Och jag som skulle på tacokväll i lördags med tjejorna, men så blev det icke.. Äntligen är jag frisk iallafall!
 
Imorgon är det en ny vecka, tidiga morgonar och sena eftermiddagar, usch. Kram på er!

När allt går ner men snabbt upp igen

 Tänkte visa lite bilder som har tagits dom senaste dagarna
 
Hej! Jag tänker inte skriva mycket ikväll, för har en bok som jag ska läsa ut. Och jag har inte kommit så värst långt. Men jag är iallafall glad över att imorgon har vi sovmorgon till 10.20, eller vissa av oss har det. Så jag kommer att åka in till stan vid 8 och vara hos frida i någon timme tills nästa lektion börjar. Sen slutar vi 4 imorgon, blir en lång dag...

Hemma efter en bra helg hos casper

Ätit tacos, tittat på film, skrattat mer än någonsin, fått sova ut på morgonen och vaknat upp brevid casper. Det är väl en liten del av vad jag har gjort i helgen. Imorgon drar skolan igång igen, vilket jag inte alls längtar till. Så för att njuta det sista av denna söndagen ska jag ta en varm dusch och sen bädda ner mig i sängen för att titta på film. Jag hoppas att ni har haft en bra helg! Kram

Onsdag och torsdag

Hej allihopa. Igår körde skolan igång igen, hade dom vanliga lektionerna som vi alltid har på onsdagar. På idrotten var vi och simmade på odenbadet. Känner faktiskt nu att jag har lite träningsvärk i benen, hehe. Imorses fick vi sovmorgon, åkte hem till frida på morgonen och var där tills vi började. Sen när jag kom hem i eftermiddags hade vi tydligen fått lite annat kattbesök. Var nämligen så att det har legat en liten kattunge ute på våran altan hela dagen idag. Vi bestämde oss för att ta in den lille stackarn för att ge den lite mat. Den lilla missen ville därefter gå ut och sen försvann den, hoppas att den kommer tillrätta igen!!!

Dagens önskeoutfit

Har suttit och kikat runt på kläder på internet nu i några timmar, och har fixat ihop ett collage på de kläderna jag lätt skulle vilja ha just nu. De gröna jeansen är så snygga tycker jag! Skulle passa fint till någon vit topp och ett par vita skor. Plus att jag tycker den svarta väskan är snygg också, lagom stor och bra att ha!

En liten del av 2012


Mystorsdag med lillan

Idag sov jag äntligen ut! Det var typ första dagen på hela lovet jag har sovit länge på morgonen. Dagen har bestått av mycket filmtittande och soffhäng med julia. Men det är helt okej det med. Tog en promenad förut till affären för att köpa lite gottigott tills ikväll. Hoppas att ni har haft en bra dag. Kram!
Dagens klädsel

2013

Känns väldigt konstigt att det redan är 2013. Men jag vänjer mig nog snart. Jag tänker inte sitta och skriva hur min nyår var. Kan väl iallafall säga att det blev blandat med skratt och gråt. De senaste dagarna har jag försökt att vara så mycket med casper som det bara går, för imorgon åker han till gothia och är där i några dagar. Så därför hade jag tänkt att umgås med josefine men det visar sig att hon har åkt Kläppen för att åka skidor. Så nu får jag väl vara lite forever alone i några dagar.
Oldie

RSS 2.0