My weekend

Hej! Helgen har gått väldigt fort tycker jag. I fredags var jag med frida hela dagen, vi köpte sallad och lite annat gottigott, sen tillbringade vi kvällen vid våra datorer. På lördagen drog jag ner till gymmet här i åsarp en sväng, körde armar och mage mest, så känner att jag har en redig träningsvärk i magen idag. Senare på lördagskvällen grillade jag med familjen, faktiskt premiärgrillning var det. Det var riktigt mysigt och gött.
 
Och idag är det söndag, har inte hunnit göra så mycket idag än, men jag ska försöka ta en springtur senare. Måste även börja plugga lite, har en redovisning och prov imorgon. Hoppas att ni har haft en bra helg :)

Ett tag sen sist

Jag själv, sötaste elin på tårtbuffén, present av elin 
 
Det var ett tag sen sist jag bloggade. Men jag har haft annat och göra helt enkelt. så jag har lagt bloggen åt sidan lite. Det senaste dagarna har jag haft nationellt prov, varit med pojkvännen, fått present av elin, käkat tårtbuffé med några goa tjejer och jag har även provtränat med frida på odenbadet, så ska förmodligen skaffa gymkort där nu. I helgen ska jag käka lite god mat med familjen eftersom att jag inte har träffat dom på länge (jag bodde ju hos casper hela förra veckan). Ha en bra fredag allihopa!

Sista lektionen

Hej allihopa! Sitter i skolan och har sista lektionen, ska snart bege mig hemåt. Äta lite och ta det lugnt innan jag ska dra hem till frida och hämta upp henne för shopping i göteborg i eftermiddag. Får hoppas att jag får med mig lite klädesplagg hem, känner verkligen att jag är i klädbehov! Ha en bra dag!

Måndag

Ja nu undrar ni säkert varför jag har tagit fram en resväska. Det är nämligen så att på onsdag ska jag åka hem till min fina pojkvän och bo hos honom i en vecka. Hans föräldrar ska åka bort så då ska jag bo där och hålla honom sällskap. Rätt gött ska det bli att slippa gå upp tidigare för att åka buss, så nu kommer jag att få lite mer sovmorgon. Så det längtar jag till! Förövrigt är det måndag idag, samma vanliga måndagar. Har prov imorgon och jag har faktiskt inte pluggat så mycket på det, känner ändå att jag kan det mesta. Jag har lagt ner tid på författarredovisningen som är på onsdag. Hoppas att du har haft en bra dag, jag ska snart krypa ner i sängen och sova, är så sjukt trött! Kram

Fredag 12 april

Efter att jag kom tillbaka till skolan igår har jag fått reda på att vi har ett till prov nästa vecka. Det är så sjukt mycket nu som ska göras i skolan. Har tagit med mig hem historia, matte, engelska och entreprenörskapen hem för att plugga lite på det i helgen. Och det är ändå inte allt som ska göras, måste även börja öva på calc för att vi ska ha prov på det snart. Åh fy, vill bara spy på skolan. Men nu är det äntligen fredag och jag ska bara ta det lugnt. Kanske slänger in ett kvällsinlägg senare, kram.

Signe 2 år!

Idag fyller underbaraste och tokigaste Signe 2 år, har firats med lite tårta och presenter!

Onsdag

Hej! Vaknade vid 11 idag, gick ner och gjorde iordning frukost och satte mig i soffan. Har hunnit med att titta på några avsnitt av pretty little liars. Jag mår mycket bättre idag, är fortfarande snuvig och lite hostig men funderar på att dra till skolan imorgon, känns som om jag missar massor av skolarbeten. Jag har även utvecklingssamtal tidigt på morgonen. Så ska vila idag så att jag kan gå imorgon! Nu ska jag fortsätta att titta på film och snapchata med frida, hon är nämligen också sjuk. Hejdå!

En sjuk johanna, igen...

Mobilbild från förra veckan 
 
Hej allihopa. Ligger just nu i min säng och hostar och har mig. Har åkt på bihålsinflammation nu får andra gången. Vilket inte alls är kul för jag måste ju vara hemma från skolan och då missar jag massor. Men var i skolan en sväng i förmiddags och betade av två redovisningar som var väldigt viktiga. Så nu är det bara för min del att vara hemma och verkligen bli FRISK! 
 
Hur är det med er annars då? Hoppas iallafall att ni mår lite bättre än vad jag gör just nu. Förresten, jag blev överlycklig förut när min storasyster ringde till mig och ville prata, har inte pratat/sett henne på snart en månad för att hon har praktik i borås. Så det var lycka för mig. Ska snart titta på något avsnitt av pretty little liars och sen sova. Kram!

Orkar inte med all stress

Det var verkligen kämpigt att ta sig upp imorses må jag säga. Gud så trött jag var. Har jättemycket i skolan just nu.. läxor, prov, redovisningar plus nationella som är nästa vecka. Så känner att jag är väldigt stressad av allt när det kommer på en och samma gång. Men jag får ta en dag i taget och försöka så gott det går. Kämpa Johanna. Nu ska jag fortsätta att plugga på historian, ha det bra tills vi ses nästa gång!

RSS 2.0