Everything has beauty


30 november

Då var det fredag igen då, alltid lika härligt med fredagar. Har inte haft så mycket tid för bloggandet denna vecka. Men ska förhoppningsvis försöka att bli lite aktivare efter helgen. Ha det bra!


Måndag 26 November

Hej. Ikväll ska jag äntligen få sova hos min kärlek. Och imorgon är det studiedag, ska bli så skönt att få sova ut. Morgondagens planer är att fara till skövde en sväng med mamma och josefine. Vi ska hälsa på mormor, det var jättelängesen jag var där och hälsade på. Ha en bra måndagskväll allihopa!

Bilder från de senaste dagarna

 

I hope you're happy


Friday night

Hej, kom hem till louise vid två idag. Sen dess har vi suttit vid våra datorer och softat. Vi hade ingen ork till att hitta på något speciellt ikväll. Så det får bli en hemmakväll för oss. Här får ni två bilder. KRAM!

One day left

Yeah, en dag kvar till helg! Ska bli så himla skönt med lite ledighet.
 
Fredagens planer är att umgås med louise. Vi har inte riktigt bestämt än vad vi ska hitta på, men vi funderar starkt på att bara dra någonstans och bara va. Skövde eller Göteborg eller något liknande. Lördagkväll kommer lizette att komma hit, det var jättelängesen jag var med henne, det var längesen jag träffa henne överhuvudtaget. Så troligtvis ska vi kika lite film och bara umgås. KRAM!

Tell me something I care about


Måndag 19 november

Efter skolan idag kom jag hem och storstädade mitt rum (behövdes verkligen). Efter det satte jag mig uppe på rummet med datan och kikade på några avsnitt av portkod 1321, är verkligen helt kär i den serien. 
 
Har tänkt att fixa något gott att äta, sen får vi se vad kvällen mer bjuder på. Kram!

I wish you were here

Hej allihopa! Har haft en mysig helg tillsammans med casper. Igår kväll lagade jag och han tacos eftersom att hans föräldrar inte var hemma. Resten av kvällen tillbringades framför tvn med lite gottgott.
 
Imorgon är det en ny vecka, med långa skoldagar. Så jag ska snart krypa till sängs för att orka upp imorrn.
Vi hörs imorgon, godnatt 

Happy girls are the prettiest


You are a cinema, I could watch you forever

Fredag imorgon, då får jag äntligen träffa casper igen. Ska troligtvis vara hos honom hela helgen. Vi har inga större planer för helgen, förutom att det är odencup. Vi kanske drar dit och kollar lite, det återstår att se. Förövrigt får ni ha en bra torsdagskväll, så hörs vi imorgon!

Börjar om lite...

Som ni har märkt har jag inte varit så aktiv det senaste. Har varit för att jag inte haft någon blogglust. Har även tagit bort mina gamla inlägg, läste dem för några dagar sen och herregud, fattade ju nästan inte vad jag hade skrivit. Alla mina inlägg såg så kladdiga ut, så tog bort dem. Men nu ska jag verkligen hålla igång!
 Dagens outfit
 

RSS 2.0