Torsdag

Känner mig vilse långt inne i mig själv. Känns som om jag har tappat något. 
 
Hej darlings. Har väl inte hänt så mycket sen sist jag bloggade. Sena dagar på praktiken och en slutkörd johanna. Men imorgon är det äntligen helg igen vilket ska bli sjukt skönt, vet dock inte vad jag ska göra i helgen. Men nått hittar jag väl på. 
 
Annars ikväll har jag varit nere på gymmet och tränat och nu ligger jag i soffan och snapar lite och kollar vikings. Efter det ska jag krypa ner i sängen och kolla 90210. Hugs!

2 bilder från idag

Hejsan! Dagen har gått så fort idag, tiden har bara sprungit iväg känns det som. När jag kom hem från praktiken fick jag ett ryck på att jag ville äta tacos ikväll. Så jag cyklade iväg till affären och handlade åt mig och mamma. Så nu sitter jag mätt och belåten i soffan med kissen, kikar lite på bonde söker fru och efter det ska jag titta nått avsnitt av 90210 innan paradise hotel börjar! Vi hörs allihopa, kramar. 

Kvällsinlägg

Hallå! Måndag igen och praktiken har gått lika bra som vanligt. Så tummen upp på det! Imorgon är det ingen praktik som gäller eftersom vi har studiedag, det ska faktiskt bli rätt gött o få hitta på annat. Ska till skövde imorgon för och se om det finns något i shoppingväg och det hoppas jag verkligen för jag är i behov av nya kläder och annat smått och gott. Så ska dit med adeline på eftermiddagen någon gång! 
 
Sitter ihopkurad i soffan och väntar på att paradise hotel ska börja och efter det blir de mistresses. KRAM!

Godmorgon


Har haft en mycket bra helg! Fredagkväll var jag hemma hos Adeline en stund, åt lite gottigott och bara umgicks. Lördagen blev det en tidig uppstigning för mig och Casper då vi åkte till Göteborg. Köpte lite julklappar och födelsedagspresent, vi åt god mat och fikade även där. Senare på kvällen åkte vi och kollade på volleyboll. Söndagen umgicks jag med Frida i några timmar innan vi skulle på bio med de andra tjejerna.

Sitter här nu hos Casper och har precis ätit frukost, ska snart fixa iordning mig för att gå till praktiken. Kram!

Tiden bara springer iväg!

Hallojsan! Har inte varit så aktiv denna veckan, jag har ägnat mig åt annat. Praktik, tränat, umgåtts med casper + sovit hos honom, vaknat upp med en svullen överläpp bara sådär (?), bakat och tittat en hel del tv på kvällarna. Denna veckan har gått så fort tycker jag!
 
Imorgon är det fredag, wiiho! Efter praktiken ska jag hem och packa och därefter fara till stan för att umgås med adeline på kvällen, ska bli kul eftersom jag inte träffat henne på ett tag! Sen ska jag sova hos min prins och på lördag förmodligen blir det att åka någonstans för kanske shopping eller något liknande med casper. Vi får se helt enkelt! Ha det superbra allihopa tills vi hörs nästa gång. Kramar

Trött och magont

Igår spenderade jag kvällen här hemma med familjen och casper. Åt god mat och därefter blev det film med snacks. Älskar såna helger då man bara är hemma och tar det lugnt med sina nära och kära. Fast å andra sidan var det längesen det var party med people, får köra på ett röj snart känner jag! 
 
Imorses vaknade jag relativt sent, brukar annars vakna tidigt på helger. Men jag och casper låg och drog oss en bra stund innan vi åt en rejäl frukost. Han åkte hem nu i eftermiddags och sen dess har jag bara legat i min säng och halvsovit. Har fått ont i magen också, så har haft värmedynan på så det ska kännas bättre. Ska snart ner till dom andra och bosätta mig i soffan för resten av kvällen, senare är det en film av favvoserien, JOHAN FALK!!! #Lycka

Idag är det fredag

Så här har jag sett ut idag. Grå basic tröja, svarta jeans och svarta boots med nitar. 
 
Min dag har varit bra med stressig, jag har fått springa runt och hjälpa massa kunder samt plockat upp kläder. När jag kom hem vid 6 tiden satte jag in en pizza i ugnen, satte mig i soffan och bara njöt av att det är fredag. Var iväg vid affären förut och köpte godis, kände att jag behövde det ikväll efter allt slit på praktiken denna veckan. xoxo

Klädvalet för idag


Idag har det varit en väldigt lång dag. Sov inte så bra inatt så kände att jag inte var tillräckligt utsövd inför dagens jobb. Så det är väl det som har gjort dagen väldigt seg. 

Jag vill bara ha helg just nu. Träffa Casper och få sova ut på morgonen! Det behöver jag just nu. Helgens planer är halvt spikade, förmodligen blir det bio någon utav dagarna, ska bli kul! 

Träning och annat skoj

1. Haft ett hårt träningspass 2. Min nya bh från praktiken 3. Dagens lunch
 
Hej allihopa! Min dag har varit mycketmycket bra. Vaknade upp brevid min prins imorses, dock väääldigt tidigt, men jag hade lite ärenden att göra innan dagens praktik skulle köra igång. När jag har gått runt bland alla kläder på kappahl har jag knappt kunnat slita ögonen från bhn med leopardmönster. Så idag fick den helt enkelt följa med mig hem vilket var ett bra köp för den sitter som en smäck plus att jag fick rabatt för den eftersom jag är praktikant där, bättre kan det inte bli! 
 
Sitter i soffan och är proppmätt efter att ha ätit kvällsmat för en stund sen. Körde som sagt också ett träningspass förut. Gick på bandet, körde mage, ben och rumpa resten efter det. Kommer nog ha en go träningsvärk imorgon. Talk to you later!

Film med familjen

Har nu legat i min säng och kollat film med nisse nästan hela kvällen, men det är så skönt och bara ligga och slappa en söndag som denna. Men nu ska jag och familjen ha lite söndagsmys, lite snacks och film. Imorgon vankas det praktik igen, ska bli kul att komma tillbaka. Vi hörs!

WEEKEND

Ytterliggare en bild från i somras som ploppar upp. Den sommarkvällen var så himla bra på olika sätt, fick umgås med mina lattjovänner och bara ha det kul som alltid.
 
Min helg har varit väldigt bra. Fredagskväll drog jag och adeline till oden för att titta när pojkvännen spelade match vilket var mycket intressant. Somnade sen sent på natten i caspers famn vilket alltid är underbart! Lördagen bjöd på något helt annat, 80-årskalas för caspers morfar stod på schemat. Åt god mat och hade det väldans trevligt. Kvällen blev det popcornmys och film tillsammans med casper och hans föräldrar. Detta resulterar en mysig och lugn helg. 

19.54

Åh vad jag tycker det är jobbigt och titta på sommarbilder men samtidigt kul för sommaren var hur bra som helst. Och vad man har förändrats på bara några få månader, med tanke på att i somras var jag ljushårig och nu är jag riktigt mörkhårig. Jag trivs i båda två så jädrans mycket men ändå är det något mer speciellt med mörkt hår som jag håller mig till. 
 
Hejsan. Hur har ni det? Jag mår bra nu men inatt var det en helt annan visa, hade väldigt ont i magen så kunde inte sova, låg uppe alltför många timmar med denna magont. Så bestämde mig för att stanna hemma idag från praktiken för och vila upp mig, kommer nog inte gå imorgon heller eftersom min handledare tyckte jag skulle vara hemma imorgon också. Så på måndag är jag tillbaka igen, längtar redan haha. SÅ idag har jag kollat på 3 filmer och bara tagit det lugnt, morgondagen kommer väl förmodligen bli likadan. Men har bestämt att jag ska ut och övningsköra en stund imorgon med mami också, var ett tag sen nu!

Onsdag


Godkväll på er! Min dag har rullat på som vanligt på praktiken och det blir bara roligare och roligare för varje dag som går. Annars ikväll har jag inte gjort så mycket, slöat framför tvn med familjen. Imorgon efter praktiken tänkte jag bannemej börja köra lite övningar här hemma för kroppen och även kanske köra lite zumba! 

Just nu ligger jag nerbäddad i min säng för att om en kort tid snart sova. Ska bara smsa liiiite till med Casper. Vi hörs och godnatt! 

Praktik och grejer

Inte så mycket update här ser jag. Min helg var både jobbig och hemsk men blev även den bästa i slutet av helgen. Jag är SÅ lycklig just nu att allt är som det ska och att allt har löst sig. Nu ska det förbli såhär också!
 
Idag har jag haft min andra dag på praktiken, jag är på KappAhl i falköping och jag trivs som fisken i vattnet. Har en jättebra handledare, arbetstider och arbetsuppgifter. Detta är så mycket bättre än skolan kan jag säga! Det är inte alltid att man får en bra praktiktid men känner på mig att dessa 6 veckor lär vara superbra. Sitter just nu i soffan med datorn och läser lite olika bloggar. Hela min familj har nu gått igenom magsjuka förutom jag, känner att det inte är någon idé att smita ifrån alla för kommer få skiten iallafall. Det smittas ju så ini! Så det är bara och vänta in kalaset... Ha det bra allihopa tills vi hörs nästa gång!
Jag och adeline förra onsdagen då vi skulle till bogrens i skövde

Movienight

Tagit en lång promenad för att tänka, ätit god mat och myst med kissen har jag ägnat mig åt denna eftermiddag och kväll. Och nu ligger jag i min säng och ska snart starta en film, jag önskar att casper var här nu och kunde dela denna film tillsammans med mig. Men ikväll är det bara jag. Vi hörs!

Friday

Hej. Jag har inte mått så bra de senaste dagarna som ni kanske märkt här på bloggen, därför jag inte varit så aktiv om jag ska säga så. Och jag känner inte för att dela med mig av det som hänt heller. Men jag hoppas verkligen att allt ska lösa sig och bli bra igen som det var förut. 

Idag är det fredag, om en stund ska jag in till stan för att storhandla med mamma inför ikväll, då vi ska äta god mat och bara ta det lugnt. Imorgon blir det en tidig uppstigning för ska till gällstad med la familla. Hoppas att det blir en del shopping! Hejdå 

And after all this time i'm still into you




RSS 2.0