Sunny day!

Slutade skoldagen 11.15 idag, så har haft en ledig dag kan man säga. Jag har legat ute i solen hela dagen med sololja, glass och musik. Det har varit helt underbart! Kvällens planer är spikade, ska åka in till stan senare och handla med louise och sen blir det grillkväll med fina vänner! Ha en bra fredagskväll allihopa 

tisdag 28 maj

Hej alla läsare! Har suttit och pluggat hela eftermiddagen på en inlämningsuppgift och även övat på två redovisningar som ska redovisas i slutet på veckan. Så nu är jag äntligen klar med det! Om en stund ska jag ta mig lite mat i magen och bädda rent i min säng med nya lakan och överkast. (Den känslan när man lägger sig på kvällen i en nybäddad säng, åh säger jag bara.)
 
Imorgon slutar jag runt 3, efter skolan ska jag troligtvis med casper hem och gosa med honom. Sen på torsdag är jag ledig hela dagen. Sen fredag och efterlängtade helg!

Pictures

Hej på er! De senaste dagarna har jag haft det jättebra. Jag har slingat håret, köpt kritvita skor, party hemma hos felicia med fina vänner, dansat som en kung, varit med pojkvännen, ätit tacos, myst framför film och rensat hela min gaderob. Och imorgon börjar skolan igen, men det är ju inte alls långt kvar till skolan slutar, så det är bara att kämpa på nu johanna! Hoppas att ni har haft en bra helg.

Friluftsdag!

Hej! Har haft friluftsdag idag, från 9-1 vilket var väldigt chill. Jag hade valt att spela beachvolley. Jag hamnade i ett väldigt bra lag och vi vann alla matcher och när vi kom till final så förlorade vi, men det har varit roligt! Sen var jag hemma vid halv 2 ungefär, har duschat och suttit och pluggat hela eftermiddagen, har prov imorgon och det är några saker jag inte kan få in i huvudet, men ska råplugga hela kvällen så att jag klarar det! Kram på er

Nya skor!

Varit och inköpt mig ett par nya skor nu i eftermiddags. Äntligen vita och fräscha skor!


Min helg

Fredagen spenderades ju hemma hos louise med mina fina tjejer. Vi grillade, dansade och hade det superkul! Åkte därefter hem sent på kvällen och sov hos casper. Lördagen var det soffhäng hela förmiddagen, kikade film och bara myste. Senare på kvällen åt vi grillat igen med caspers föräldrar och lite annat folk. Idag har vi inte gjort så mycket, pluggat lite och storstädat. Ska se hockeyn med familjen och casper nu och tagga ullared imorgon! Ha det bra!

Torsdag 16/5

Det har varit en jobbig dag idag, har fått reda på en sak som har fått mig att må väldigt dåligt. Jag har haft många tankar i mitt huvud om saker som tidigare har hänt i mitt liv och hur det kommer att bli senare.
 
Hur är det med er idag? Hoppas att ni har haft en bra dag ute i sommarvädret! Varit riktigt varmt och skönt väder, hoppas att det håller i sig nu så att det verkligen blir sommar på riktigt. Helgens planer är något spikade, imorgonkväll blir det grillkväll med mina fina tjejer. Ser fram emot det, då får jag annat att tänka på! Vet inte hur bloggandet kommer att bli i helgen, har endel att plugga på också. Men annars får ni ha en bra helg så hörs vi förmodligen nästa vecka! Puss och kram

She's smiling because she has you


Tisdag 14 maj

Har hänt lite grejer det senaste dagarna. Har bl.a varit på mys/spelkväll med tjejerna, bokat resa till cypern med casper, spenderat lördagskvällen med gabrielle och amanda, har även sovit över hos amanda, pluggat och jag har även kramat om min fina syster som äntligen har kommit hem! 
 
Tisdag idag, har inte hänt något speciellt i skolan, bara glidit runt som vanligt. Imorgon har jag nationella i engelska hela förmiddagen, får väl se hur det går. Förövrigt hoppas jag att ni har haft en bra dag! :)

Långhelg!

Hej alla läsare! Hur är det med er? Jag mår iallafall superbra! Har inte gjort så mycket de senaste dagarna, varit i skolan och skrivit prov osv. Men nu är det äntligen långhelg, och jag har inget planerat så för vad jag ska göra dessa dagar vi har ledigt, tar väl dagen som kommer. 
 
Imorses vaknade jag upp brevid casper väldigt tidigt, vi åkte nämligen till hjo för lite vårmarknad. Blev lite munkar och godis, mycket gott! Om en stund blir det kalas för caspers föräldrar som fyller år. Lite senare ikväll ska jag troligen dra hem till frida där det är myskväll med girlsen. Ha en fin kväll!

Måndag 6 maj

Skoldagen har varit väldigt lång idag, tråkiga lektioner och har bara velat åka hem. Men jag kämpade mig igenom skoldagen och när jag kom hem la jag mig på altanen och solade lite, åh så himla skönt att det äntligen börjar bli varmt. Nu tycker jag att det ska fortsätta såhär! Pluggade även förut med, blev också en promenix till affären för att köpa lite godsaker. Vi får väl se vad morgondagen har att bjuda på, ha det bra! :)

SÖNDAG

Hej allihopa! Har ni varit hemma i några timmar, jag har städat, duschat, ätit och även pluggat. Men nu får det räcka för idag. Resten av kvällen ska jag slappa framför tvn med mamma och ronnie, kommer inte orka vara uppe länge ikväll, känner redan nu att jag är jättetrött. Och imorgon kommer syster hem för att sova här, längtar till att få träffa henne :) Vi hörs!

Klädvalet för idag

Såhär har jag gått runt idag, en rätt enkel outfit om jag får säga det själv. Just nu sitter jag och pluggar på idrottsprovet, det är väldigt mycket som jag ska läsa på, så passade på att börja redan idag. Men jag ska snart gå upp och packa och sen bege mig till pojkvännen! Vi får se hur mycket update det blir i helgen. KRAM!

Valborg och lite annat skoj

Firade valborg med mina finaste vänner, var en väldigt rolig kväll. Morgonen därpå vaknade jag upp brevid min pojkvän vilket alltid är underbart. Förövrigt de senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, fick hem mina nya converse idag så ska inviga dom imorgon om vädret tillåter. Annars mår jag väldigt bra och imorgon är det äntligen fredag! Helgens planer är spikade, på lördagen blir det en sväng till skövde för shopping och fika med casper. Sen får jag se vad jag hittar på. Hörs!

RSS 2.0