Börjar att bli frisk

Hej allihopa! Jag har nog haft världens tråkigaste och hemskaste lov. Har varit sjuk hela påsklovet, så har legat hemma varje dag och försökt att bli frisk och nu när lovet snart är slut börjar jag att bli frisk. Så himla typiskt! Nu ska jag njuta det sista som är kvar av lovet. Ikväll blir det Johan Falk-mys med lillasyster.

SJUK

Hej på er! Ligger här hemma med en redig förkyldning och feber. Har förmodligen åkt på bihålsinflammation, har så fruktvansvärt ont i huvudet och bakom ögonen. Och det är så himla tråkigt och ligga här hemma nu när det är lov och så fint väder ute. Får hoppas att jag blir frisk till fredag då jag ska va med några tjejkompisar. Jag ska försöka uppdatera senare. Kram

1 dag kvar

 Sötaste signe, sixten, jag
 
Bara en skoldag kvar sen är det helg och äntligen påsklov. Denna vecka har gått väldigt fort, har hunnit med massor i skolan. Men måste tyvärr ta med mig lite skolarbete hem under lovet för har prov direkt efter lovet. Nu ska jag ner och stoppa ner nått i lilla magen och titta på tv med mami. Ha det bra!

Dagens klädval

Vit blus, blommig sjal, bruna boots och svarta dr denim

En liten förändring

Hej, hur är det med er? Jag mår iallafall helt okej. De senaste dagarna har jag umgåtts med familjen, tittat på pretty little liars, träffat pojkvännen, tillbringat dagarna i skolan och jag har även varit hos frisören. Har klippt bort allt det slitna och ljusat upp håret till en kallare nyans av blond/ljusbrun.
 
Senare ikväll ska jag och mamma ha lite tvmys med popcorn, och imorgon blir det en sväng till KSS för att ta prover. Ni får ha det bra tills vi ses igen, ska även försöka lägga upp en bild på dagens klädsel.
före
efter

Soliga lördag

Finaste sixten, powerwalk, Johanna herself
 
Åh vad jag älskar helg, så skönt att vakna upp på morgonen och veta att det inte är skola. Idag har jag iallafall inte gjort så mycket, var ute i den fina solen förut och tog en powerwalk, har även varit och handlat lite gottigott tills ikväll. Igår fick jag ett tips av en vän att börja titta på Pretty Little Liars, herregud vad bra den serien är. Tittade på den hela kvällen igår och ska göra det senare med. Så sjukt bra verkligen!

Du är det finaste jag vet


Studiedag

De senaste dagarna har jag och casper tagit tåget till både skövde och göteborg för lite shopping. Har köpt ett par nya brallor och lite underkläder. Känslan imorses när man vaknade och det var studiedag, åh så härligt. Annars idag har jag varit ute och gått en långpromenad med josefine och suttit vid tvn. Om en stund ska jag och josefine dricka lite te och bara ta det lugnt. Imorgon är det dags för skola igen! 

Underbara helg

Nu är praktiken över och det ska faktiskt bli kul att komma till skolan igen och träffa alla. I torsdags följde jag med min handledare till göteborg för att besöka svenska mässan. Gick runt och tittade vad alla hade att erbjuda osv, fick med mig lite godsaker hem. Idag fick jag även lite gottigott med mig hem ifrån praktiken eftersom att det var sista dagen. Nu ska jag bara njuta av min ledighet, ska inte till skolan förens på tisdag. 

Drar mig mot praktiken

Godmorgon! Börjar praktiken klockan 11 idag, så jag fick sova ut lite vilket var skönt. Nu har jag ätit frukost, kikat lite på tvn och fixat i ordning mig. Så ska snart ta cykeln och trampa iväg, slutar vid halv 9 ikväll. Så känns som om det kommer bli en lång dag. Ha en bra dag allihopa! 

Måndag 4 mars

Dagen har gått väldigt fort idag, slutade praktiken vid 4 så då åkte jag in till stan och gjorde ett ärende. När jag kom hem blev det lite matlagning med storasyster och nu sitter jag nerbäddad i soffan med en filt. Imorgon blir det en tidig morgon, börjar nämligen klockan halv 7 på ICA, så kommer att få sluta tidigare på eftermiddagen imorgon vilket känns riktigt gött. 
 
Annars är det en väldigt bra dag idag och jag är gladis. För jag och casper har 9 månader tillsammans idag. Så på lördag ska vi fira lite med shopping, god mat och förhoppningsvis bio på kvällen! 

God eftermiddag på er

Låg kvar i sängen till klockan 10 imorses, kissen kom in och la sig brevid mig och gosade lite. Annars har jag inte gjort så mycket idag och jag har inga stora planer för kvällen heller, förutom att casper kommer hit senare. Vet inte riktigt vad vi hittar på, men troligen tittar vi nog på en film. Hörs!

Hallå där!

Nu har den första praktikveckan passerat, har praktik på ICA här i Åsarp. De senaste dagarna har varit väldigt roliga och dagarna har gått fort. Så nu är det bara en vecka till sen börjar skolan igen. Tidigare ikväll har jag, mami och ronnie ätit lite god mat tillsammans. Och nu sitter jag uppe vid datan och pratar med en fin vän och lyssnar på musik. Ska nog snart krypa ner i sängen.

RSS 2.0