Måndag!

Hejsan. Storasyster har kommit hem för och hälsa på några dagar. Vilket är JÄTTEKUL! Har inte träffat henne på ett tag. Så imorgon ska nog hela familjen åka till jönköping för shopping på A6 och Ikea!
 
Nu är jag hemma hos pojkvännen och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Senare åker vi till skövde en sväng för biotime. Vi ska se World War Z, den verkar sjukt bra!

Lite nytt och fräscht som har landat i gaderoben


Update from this week

Har inte uppdaterat på en hel vecka, men det är bara för att jag har haft så mycket annat för mig. I måndagskväll åt jag och amanda lite god mat hemma hos mig och hade det trevligt. Tisdagen åkte vi till göteborg för shopping, fick med mig hem lite plagg och även boots. Onsdagen satte vi upp våran pool här hemma, så tog några dopp i den några gånger under dagen. Torsdagen blev jag, elin och cajsa bjudna till louise för lite tacomys vilket var jättemysigt! Fredagen spenderades i skövde med mamma, shoppade även då med. Senare på kvällen åkte jag till casper och myste med honom. Lördagen vaknade jag upp brevid casper, nästan hela dagen blev det planering och fix inför kvällen då jag och några tjejer var hos felicia innan det var cruising i stan! Dessa dagar har varit jättebra och har spenderats med bästa personerna!

Söndag

Idag har jag varit hos min käraste mormor och hälsat på, fikat lite och bara suttit och pratat. Nu har jag landat i sängen med frukt och ska snart sätta på en film och drömma mig bort, såna kvällar behöver man ibland. Imorgon ska jag och amanda till dalum för sol och bad hela dagen, lägga på lite mer färg på kroppen.

HEMMA!

Hej allihopa! Har kommit hem från cypern för någon dag sen. Både skönt och tråkigt att komma hem men jag har haft en bra vecka i värmen. Vi bodde på ett hotell som hette Anastasia och vi har solat, badat, ätit god mat och bara softat hela dagarna. Här får ni bilder som jag har tagit under veckan!

Snart är det dags!

Hej allihopa! I veckan har jag jobbat och är inne på min sista dag imorgon. Men jag har även gjort annat i veckan också, jag har ätit på alfreds med några kompisar, haft grillkväll med tjejerna, sovit över hos pojkvännen och sist men inte minst packat klart inför cypern!!! Det bästa är ju att jag får tillbringa denna resa med underbaraste casper. Jag lär studsa upp ur sängen imorgon! 
 
Så jag kommer ju inte att skriva något under veckan jag är borta, men lovar att uppdatera när jag kommer hem. Ha en bra vecka för det ska jag ha, puss och kram!

Bad i ulricehamn

Denna söndag har spenderats i ulricehamn med amanda och gabrielle. Vi har badat och solat hela dagen vilket har varit underbart. Solen har stekt på hela dagen och har fått återigen ett kräftansikte. Men det är så det ska vara när det är sommar! Imorgon väntas jobb hela dagen, senare på kvällen ska jag in till stan en sväng och träffa louise och köra lite beach med några kompisar!

Jobbar för fullt

Hej, märker att jag inte uppdaterat här på snart en vecka. Men jag har ju som sagt börjat jobba och har bara en dag kvar för denna veckan. När jag har kommit hem på eftermiddagarna har jag varit hur trött som helst, nästan deckat i soffan så trött som jag har varit. Men bara att kämpa på, har bara en vecka kvar sen.
 
Om 8 dagar sitter jag på planet till cypern. Snälla låt hela nästa vecka gå fort så jag kommer iväg till värmen!

RSS 2.0