31 okt


Såhär känner jag idag

Jag är inte på humör för att blogga idag egentligen, men tänkte bara uppdatera er och säga att jag lever. Denna dagen har varit så jobbig och känslosam på lite olika håll. Jag känner verkligen att jag ligger nere på botten och kan inte ta mig upp, känner att jag inte är älskad av någon.
 
Men för att försöka liva upp stämningen lite grann ska jag träffa en fin vän ikväll och prata, kolla film och bara ta det lugnt. Det är något jag verkligen behöver just nu. Sköt om er och ha det bra.

Söndag

Söndag idag och för första gången på länge känns det faktiskt bra även om det är söndag, för imorgon och hela veckan är det lov! Har inga större planer för vad jag ska hitta på under veckan, förutom att det är gymnasiefest som jag förhoppningsvis ska iväg på. Sen bara ta det lugnt och umgås med vänner och pojkvännen. 
 
Nu ska jag springa ner och göra mat, sen ta bussen in till stan för mys med casper. Vi hörs när vi hörs!

GÅRDAGEN VAR SÅ BRA

Gårdagen startade i skolan med en lektion för att därefter sälja halloweenfika i caféterian hela dagen, det var riktigt kul och kakorna var så välgjorda och fina som några i klassen bakat!
 
På eftermiddagen åkte jag och elin hem till adeline för halloweenfix, det tog lång tid att få allt att sitta perfekt men tillslut blev det bra. Och som ni ser ovanför på bilderna skulle jag föreställa en polis med skottsår och blod. Party hos emelie resten av kvällen vilket var suuuuuperkul, gud har inte haft så kul på så länge verkligen! Hoppas att eran start på höstlovet har varit bra hittills! Kramar

Denna veckan

Två bilder tagna för några dagar sedan
 
Hej! Denna veckan har jag varit i skolan, planerat och pysslat inför klassfikat som är på fredag, gjort mitt sista prov för denna terminen, invigt vinterjackan, träffat pojkvännen och bara haft det allmänt bra. Detta är också sista veckan innan höstlov och direkt efter lovet har jag praktik i 6 veckor, så ingen skola på länge framöver!
 
Idag har jag varit i skövde med elin och adeline, vi handlade lite grejer till ålle som är på fredagkväll. Jag måste verkligen säga att jag är supertaggad till det, kommer blir så kul! Kramar

Lång dag i skolan


Världens finaste kille. Bilden tagen i lördags då det blev en shoppingdag i Göteborg. 

Är i skolan nu och har världens längsta lektion. Men dagen har gått hyfsat fort så det är bra. När jag kommer hem ska jag plugga till det sista provet för denna terminen. Sen ska jag mysa ner mig i soffan ta det lugnt för resten av eftermiddagen!

Helg

En bild på mig från cypern i somras, saknar det något enormt
 
Hej! Spenderade några få timmar i skolan i förmiddags och sen har jag storhandlat med familjen. Fick med mig lite godsaker hem som jag har suttit och småätit på nu samtidigt när jag pluggat. Ska snart ta något i magen och börja packa väskan till en myshelg hos pojkvännen.
 
Helgens planer är inte riktigt planerade än, men förhoppningsvis ska jag och casper åka till göteborg imorgon för lite god mat, shopping och halloweenletande. Vet inte än vad jag ska klä ut mig på halloween, men hittar väl förmodligen något kalasigt imorgon om vi åker dit. Så ner min helg ut än så länge! Puss

love

 

13 oktober

Jag och min vän felicia

Hallo, söndag igen. Veckorna i skolan går så fruktansvärt fort tycker jag och helgerna likaså. Har fått 4 prov som ska göras de närmsta 2 veckorna innan praktiken. Känner mest: hjälp, hur ska jag klara det? Har det första provet redan på tisdag, så jag måste plugga ikväll och imorgon för att fixa detta!
 
Nog om skola och plugg. Igår var jag, mamma och storasyster på ullared nästan hela dagen. Blev faktiskt en del julklappshandling till familjen. Det känns väldigt skönt att man inte ska behöva tänka på det sen när väl decembermånad är här. Inhandlade lite småsaker till mig själv också vilket alltid är behövligt. Innan vi far hemåt bestämde jag mig för att köpa ett par boots från en butik utanför ullared. Kan visa bild på dom sen!

Ensam bland alla tankar

 

Jag är världens gladaste tjej

Hej på er alla. Har eran helg varit bra? Det har min varit kan jag säga. Lördagkväll tog vi tåget till göteborg där vi spenderade hela kvällen på Hard Rock Café för att fira mannas 18års-dag, god mat, bra musik och finaste vännerna runt omkring sig. Jag kan verkligen säga att det var en bra och händelserik kväll. Slutade med att jag somna brevid underbaraste casper väldigt sent på natten. 
 
Idag när jag kom hem hade mamma varit och hämtat en kattunge. Åh ni ska bara veta min kärlek som jag har till kattungar, och katter överhuvudtaget!!! Vi bestämde namn på honom förut med, fick bli Nisse! 

Äntligen är det fredag

Ja nu är det fredag igen vilket är så skönt. Skulle egentligen behöva vila upp mig denna helgen men icke sa nicke, det har jag inte tid med. Ikväll ska jag och amanda till odenhallen och kika innabandy vilket förhoppningsvis blir trevligt. Imorgon smäller vi till med födelsedagsfirande för manna som fyller 18. Så hela tjejgänget drar till göteborg för god mat på hard rock café för att fira henne! Sen blir det förmodligen lite party hemma i staden igen.
 
För min del blir det full rulle hela helgen, utom på söndag då jag ska ta det lugnt hela dagen! HA DET BRA

Dagarna går fort

Har inte haft någon blogglust överhuvudtaget denna veckan, men kände att jag var tvungen att uppdatera er lite i slutet av veckan iallafall. Jag har tillbringat dagarna i skolan, på eftermiddagarna har jag varit ute och sprungit i höstkylan, haft myskväll med mamma då vi ätit grönsaker och dipp, vaknat upp och haft fetaste sovmorgonen två dagar denna veckan och ja, jag har haft det väldigt bra denna veckan och ikväll ska jag äntligen få sova hos min underbaraste, pussa på honom lite. Hoppas att ni har haft en fin vecka, kramar

RSS 2.0